Doe op zondag 12 september 2021 mee aan de allereerste

Lions Lions Fun(d)Drive Kaartleesrally

Het duurt nog even, maar noteer nu vast zondag 12 september 2021 in uw agenda. Dan kunt u namelijk al puzzelend door het Groene Hart. De opbrengst van deze Rally gaat naar het goede doel namelijk de Stichting Leergeld Zoetermeer. Start en finish bij restaurant Hoeve Kromwijk.

Deelname aan deze kaartleesrally bedraagt € 135 per equipe (2 personen)

Dit bedrag is inclusief:

• Koffie met gebak
  • Lunchpakket
  • Borrel met lekker hapje
  • Foto die tijdens de start wordt gemaakt
  • Startbewijs
  • Mini-cursus kaartlezen
  • En veel, heel veel fun!

Hoe werkt het?
De Rally is een kaartleesrally, dat betekent dat je kaartleesopdrachten krijgt die zijn ingetekend op een traditionele topografische kaart. Vervolgens moet je zelf de kortste route bepalen. Wie dat het beste doet is de winnaar. Overigens gaat het bij de kaartleesralley niet om hard maar juist om secuur rijden.

Je kunt met elke auto deelnemen. Dus van modern tot klassiek en van groot tot klein. Cabrio’s, klassiekers en exoten verhogen de feestvreugde en ook elektrische en hybride auto’s zijn meer dan welkom.

Tijden
Om 9.30 uur wordt met de mini-cursus begonnen. Om 10:30 uur is de start.

Goede doel
Bij de Lions Fun(d)Drive Kaartleesrally draait het om de fun maar we doen het niet voor niks. Immers de opbrengst gaat naar stichting Leergeld Zoetermeer. Met heel veel vrijwilligers zorgt Leergeld ervoor dat kinderen niet in een sociaal isolement komen omdat er thuis in het gezin weinig tot geen financiële middelen zijn.

Hoe doet je mee?
Schrijf je nu vast in als team via lcdemeerbloem@gmail.com en hou vooral deze site in de gaten. De Lions Fun(d)Drive Kaartleesrally is een initiatief van Lionsclub De Meerbloem.