Lions zijn er voor de Zoetermeerse gemeenschap

Lionsclub De Meerbloem is dertig jaar geleden ontstaan vanuit de Lionsclub Zoetermeer. Momenteel zijn er in Zoetermeer vier clubs actief: Naast de Meerbloem en Lionsclub Zoetermeer zijn dat de damesclub Soetermare en de LEO Club Zoetermeer Centaurea Cyanus.

Bij ons werken mensen uit Zoetermeerse gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. We doen dit primair voor de Zoetermeerse gemeenschap maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld.  Discussies over politiek, religie en etnische achtergrond zijn taboe, maar verder zijn wij binnen bepaalde spelregels autonoom.