Wij doen aan NLDoet

Wie kent NLDoet nog niet? De grootste vrijwilligersactie van Nederland die elk jaar door het Oranjefonds wordt georganiseerd. Een hele zaterdag waarop jong en oud, van gewone burger tot koning en koningin, de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Handen uit de mouwen is ook het motto van de lions van De Meerbloem. Na enkele mooie projecten voor verzorgingshuis De Morgenster waren we het afgelopen jaar actief voor Behandelcentrum De Bolsterberg.  We hebben daar met heel veel plezier een aantal kinderverblijven van een frisse nieuwe verflaag voorzien en een timmermanswaardig rolhek gemaakt waarmee een veilige speelruimte werd gecreëerd. Ons project voor dit jaar ging helaas door de Covid-19 beperkingen niet door, maar de plannen liggen klaar en het wachten is op een volgende gelegenheid.