Kerstactie 2021

Heerlijke huisgemaakte Quiche voor de Kerst

Bestel bij ons de heerlijke huisgemaakte Quiche. Goed gevulde Quiche met room ei-vulling en roomboter quichedeeg. We maken twee varianten, te weten:

De Quiches wegen 750-800 gram per stuk . Ze worden gemaakt door RAS Catering  in opdracht van Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer.  De kosten bedragen €12,50 per quiche waarvan €4,- naar een goed doel gaat. Heerlijk als gebak, maar ook als lunch of avondeten een aanrader! Hij wordt vers gemaakt dus is ook nog goed in te vriezen.

Bestel ze uiterlijk 20 december. Wij komen ze persoonlijk bij u bezorgen voor 24 december. Leuk als presentje of hapje voor de Kerst voor uw familie en vrienden en u steunt het goede doel.

De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Droomland Zoetermeer. Stichting Droomland is een opgezette woonvoorziening, waar 11 mensen samenwonen, elk in hun eigen appartement en waarbij de bewoners voldoende begeleiding en zorg ontvangen in hun dagelijkse leven, waardoor zij veilig en beschermd kunnen wonen. Door de aangeboden begeleiding en dagelijkse zorg, kunnen de bewoners proberen een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden binnen de mogelijkheden van hun handicap en blijven zo zoveel mogelijk de regie houden over hun directe leefomgeving.

Hoe te bestellen? Plaats uw bestelling per e-mail bij christ.vangestel@kpnmail.nl onder vermelding aantal quiches, uw naam, adres en telefoonnummer. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een e-mail met het rekeningnummer van de Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer.